Klic App

De juiste, actuele informatie in het veld

Met de Klic App beschikken grondroerders tijdens de graafwerkzaamheden altijd over de juiste, actuele informatie. Met deze informatie kunnen grondroerders precies inzien waar kabels en leidingen liggen. Op deze manier heb je altijd een digitale versie van de Klic-melding binnen handbereik en kan er op een veilige manier graafwerkzaamheden worden uitgevoerd.

Laagdrempelig en makkelijk in gebruik

Via een aantal simpele handelingen heeft u als grondroerder al uw Klic-gegevens digitaal beschikbaar in het veld. Na registratie van uw bedrijf op www.klic-app.nl, kunt u direct aan de slag. Ook kunt u de app downloaden op uw smartphone of tablet, via de App Store of Google Play Store. Zodra de Klic-melding beschikbaar is, wordt er een e-mail en sms gestuurd naar de adressen die u heeft opgegeven. Bijvoorbeeld naar diegene die de melding digitaal moeten kunnen raadplegen in het veld. Door te klikken op de beschikbare link in de e-mail, wordt automatisch – zonder in te loggen – alle verstrekte informatie van de graafmelding met de app worden geopend. Hierdoor ben je snel en op een eenvoudige manier op de ho

In control tijdens graafwerkzaamheden

Met de onze app is het mogelijk om volledig digitaal te werken en zo beter ‘in control’ te zijn over de graafwerkzaamheden tijdens de uitvoeringsfase. Zo levert u een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), want het printen van Klic-meldingen is nu niet meer nodig. Daarnaast is het zelfs verplicht gesteld om een digitale versie van de Klic-melding bij je te hebben bij het grondroeren.

Klic App gratis uitproberen

Om een account voor de Klic App 1 maal kosteloos uit te proberen, vul onderstaand formulier in.

  Organisatie

  Naam contactpersoon

  Adres

  Postcode

  Plaats

  Telefoon

  E-mail

  Anti-spam

  captcha


  Download de Klic App

  De Klic App is te downloaden via de Google Play Store of App Store. Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!