WIONapp (Klic App)

WIONapp_tablet_graven

De juiste, actuele informatie in het veld

Met de door Geodan Van den Berg ontwikkelde WIONapp beschikken grondroerders tijdens de graafwerkzaamheden altijd over de juiste, actuele informatie. In verband met de overgang naar KLIC-WIN is de WIONapp per 2019 vervangen door de Klic App (voor Android, iOs en Windows tablets en smartphones).

Laagdrempelig en makkelijk in gebruik

Via een aantal simpele handelingen heeft u als grondroerder al uw Klic-gegevens digitaal beschikbaar in het veld. Voor kleinere grondroerders (1-150 Klic-meldingen per jaar) tot en met bedrijven die vanaf 150 tot dagelijks tientallen of meer graafacties uitvoeren, zijn er passende oplossingen. Van de volledige automatische afhandeling van de aanvraag bij het Kadaster tot aan het raadplegen van de Klic in het veld en het vastleggen van preventiemaatregelen. De diverse modules dragen bij aan het voorkomen van graafschades en een efficiënt ingericht proces.

In de praktijk getest en ontwikkeld

De Klic App is ontwikkeld en getest in samenwerking met de graafketen. Dit heeft geresulteerd in een app die direct aansluit op het werkproces van grondroerders, eenvoudig in het gebruik. Bij de ontwikkeling van de app is tevens rekening gehouden met de rechtsgeldigheid. De Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (voorheen Agentschap Telecom) schrijft voor dat de Klic-meldingen in de originele staat aanwezig moeten zijn op de graaflocatie. Met de Klic App voldoet u aan deze wettelijke verplichting.

In control tijdens graafwerkzaamheden

Met de Klic App is het mogelijk om volledig digitaal te werken en zo beter ‘in control’ te zijn over de graafwerkzaamheden tijdens de uitvoeringsfase. Wij helpen u graag met het verder digitaliseren van de bedrijfsprocessen van grondroerders en aannemers.

Omdat bij het gebruik van de app de graafberichten op een effectieve en duidelijke manier worden ontsloten, wordt de veiligheid en kwaliteit van de graafwerkzaamheden gemaximaliseerd.

Ook gebruik maken van de Klic App?

Neem voor meer informatie contact met ons op via: T +31 (0)343-575371 of E info@goconnectit.nl